Genhusning for alle

Vi har mange års erfaring med at tilbyde forsikringskunder genhusning i vores fuldt møblerede og servicerede lejligheder i København, Odense og Aarhus.

Tag kontakt til os med det samme for at høre hvordan vi kan hjælpe.

A topview of a livingroom in one of Movinn's apartments

VORES LOKALITETER

Find jeres midlertidige bolig lige her

Movinn tilbyder serviced apartments i mange byer spredt ud over Danmark. Selvfølgelig yder vi vores højeste kvalitet til genhusning, hvor hver af vores udlejninger modtager den største omhu i møblering, service og support.

VORES PROCES

Nemt og enkelt

VORES SERVICE

Du kan være i dit nye hjem på under en time

Brandskade. Vandskade. Skimmelsvamp. Står du mellem to boliger, eller står foran et større renoveringsarbejde?Årsagerne til genhusning kan være mange, men det vil typisk betyde at I har akut behov for en midlertidig boligløsning. Og det kan både være ekstremt ubelejligt og stressende, når ens hverdag bliver vendt på hovedet. For hvad skal I have med, hvor skal I bo og hvad gør I med møbler, internet, sengetøj og køkkenservice, når behovet kun er midlertidigt?

A hallway with a view of a bathroom and bedroom
A cosy livingroom with a rug

Vi gør det nemt I en besværlig tid

Vi hjælper jer nemt og hurtigt på plads i en vores fuldt servicerede, møblerede og udstyrede boliger, så I har et sted at føle jer hjemme i, mens I skal være midlertidigt væk hjemmefra. Vi har en god blanding af servicerede lejligheder, som passer til både enlige, par og familier, og vores lejligheder har alt fra sengetøj, håndklæder, køkkenservice, smart-tv, internet og løbende rengøringer.

Desuden er der udvidet vedligehold inkluderet, hvilket betyder at ingen problemer er for små, og at servicefolk hjertens gerne hjælper med alt fra stoppede afløb til udskiftning af elpærer. Det betyder også, at I ikke skal male og slibe og lignende, den dag i skal videre, ligesom der heller ikke vil være skjulte omkostninger ved fraflytning. Under forudsætning af, at man ikke har forvoldt skade på lejligheden, så smider man nøglen bag sig og så klarer vi resten. Nemt og fleksibelt.

Vi samarbejder med de fleste danske forsikringsselskaber om netop genhusning, så vi kender processen, og kan hurtigt få jer på plads i jeres nye midlertidige hjem.

VORES ANMELDELSER

Fleksibilitet, service og kvalitet: Det siger vores kunder

VORES SERVICES

Alle nødvendige ting inkluderet

Vi tror på at give dig øjeblikkelig bekvemmelighed og komfort under dit ophold. Derfor inkluderer alle vores lejligheder essentielle gratis ydelser. At finde sig til rette i dit midlertidige hjem bør ikke være svært, og vi har sørget for detaljerne.

VORES PARTNERE

Indrettet med dansk design af høj kvalitet, der holder længe

KONTAKT OS

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Or come directly in contact with us _

The marble church in copenhagen underneath a pink sunset
The marble church in copenhagen underneath a pink sunset